

به نام خدا
گزارش تصویری از روز چهارم مدرسه تابستانی کسب و کار شریف (چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه ۹۷ – دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف)
امروز نیز همچون روال روزهای گذشته، کلاس ها در دو گروه الف و ب و در سه سانس برگزار شد. در سانس اول و دوم از گروه ب، دکتر مهاجرانی به تدریس مباحث فرصت و ایده پرداخت.
نحوه مدیریت استارتاپ ها، توصیف دو نوع نوآوری – کپی کردن یک ایده در محیط جدید و نوآوری مطلق – و بررسی تغییرات facebook و Amazon از جمله مباحث مطرح شده در این کلاس بود.
در ادامه از افراد حاضر در کلاس خواسته شد تا ایده های کسب و کار خود را بنویسند، سپس فرصت ها و تهدید های موجود درباره ایده های خود را بررسی کنند.
در بخش دیگری از کلاس، دکتر مهاجرانی مبحث سرچ مارکتینگ را برای دانش آموزان تدریس کرد و همراه با آنها، به جستجوی برنامه های اجرا شده مشابه در اینترنت پرداخت.
رقابت در بازار، ریسک کردن در کار، ارائه شفاهی ایده ها و راه های ورود به بازار کسب و کار از دیگر مواردی بود که در کلاس تدریس شد. در نهایت یک مدل استاندارد جهانی برای بیزینس پلن (طرح کسب و کار) توسط دکتر مهاجرانی برای دانش آموزان معرفی شد.
در سانس پایانی کلاس های این گروه از دانش آموزان، دکتر فیض بخش به ادامه تدریس مباحث کارآفرینی پرداخت. در این کلاس، دکتر فیض بخش از دانش آموزن خواست۵۰ ایده کسب و کاری که به ذهنشان می رسد را بنویسند. در پایان کلاس نیز از بچه ها دعوت شد با نگاه کشف فرصت های موجود برای کارآفرینی در دانشگاه صنعتی شریف به بازدید از دانشگاه بپردازند.
برای دانش آموزان گروه الف، کلاس فنون مذاکره و متقاعد سازی و کلاس بازی لغت و تئاتر برگزار شد.
در کلاس فنون مذاکره و متقاعد سازی که توسط دکتر سروش اصلانی ارائه شد، دانش آموزان بازی پمپ بنزین را انجام دادند. نحوه بازی اینگونه بود که بچه ها در قالب مسابقه ای مهیج همراه با تیم های خود به افزایش مهارت مذاکره و تقویت کار تیمی پرداختند. پس از آن، تحلیل و بررسی نتیجه بازی توسط استاد و خود دانش آموزان صورت گرفت.
کلاس بازی لغت و تئاتر توسط مسئولین آموزش و منتورهای ارشد مدرسه از جمله خانم رنجبر، خانم قیامی و آقای افخمی تشکیل شد. در این کلاس، دانش آموزان به بازی لغت و تئاتر پرداختند به صورتی که هر تیم با ۱۰ لغتی که در اختیار داشت و محدودیت زمانی تعیین شده باید تئاتری را اجرا می کرد. هدف از این بازی، تمرکز بر کار تیمی و به چالش کشیدن خلاقیت فردی و گروهی شرکت کنندگان بود.